Hei, jeg er Anne Berit!

 

 

Anne Berit Grostad portrettbilde

Om du har kommet deg helt hit, vet du kanskje allerede at jeg har en bedrift hvor jeg skriver tekst for andre bedrifter, samtidig som jeg driver en medlemsportal, podcast og Instagram-profil om privatøkonomi.

Jeg starta Instagram-profilen Spareglede i april 2019 for å dokumentere min egen snuoperasjon i økonomien min. Da gjenoppdaga jeg samtidig skrivegleden, en hobby som hadde ligget brakk noen år. Instagramcaptions, nettsidetekster, ebøker og grafisk arbeid; for et herlig univers av kreativ tekstproduksjon! (Og noe helt annerledes enn både akademia og hverdagen som norsklærer!) 

Siden 2020 har jeg tatt på meg tekstoppdrag for andre bedrifter, samtidig som jeg har drevet mine egne prosjekter knytta til Spareglede.

Jeg har bevisst valgt å ikke nisje ned. Jeg trives best når jeg får gjøre mye forskjellig, og opplever også at det er variasjonen i oppdragene som både motiverer, inspirerer og utvikler meg videre som tekstforfatter. Livet er gøyest når jeg får fylle avtaleboka med både språkvask av sakprosa, skriving av nettartikler, innlegg til Instagram, og design av diverse grafisk materiell.